Workshops

Aanbod

In al onze workshops staat het creatieve proces en de ontwikkeling van Creatieve Denkvaardigheden centraal. De workshops zijn los te volgen en hebben allen een specifieke focus. Je kunt op deze manier kennismaken met Sketch out Loud. Ter voorbereiding op de meerdaagse Training of juist als verdieping van een bepaald onderwerp, ná de training. Voor moedige professionals die hun eigen Creatieve mindset en skillset willen ontwikkelen en dit ook bij anderen willen stimuleren.


Onze school

Basisschool Christoffel

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind of wilt u uw kind inschrijven op onze school? Maak dan een afspraak met onze directeur Gérard Massar. Hij leidt u graag persoonlijk rond in onze school in bedrijf.

Ga naar www.bs-christoffel.nl »

Onze opvang

Kinderstad Schout

In de Tilburgse wijk Zorgvlied/Tilburg West biedt Kindercentrum Schout kinderdagverblijf (KDV), peuteropvang, tussenschoolse opvang (TSO de Eetclub) en buitenschoolse opvang (BSO) onder één dak. Voor kinderen is onze locatie daardoor langere tijd vertrouwd terrein waardoor de overstap naar basisschool en BSO makkelijker wordt.

Ga naar www.kinderstadtilburg.nl/schout »